Responsable Advies - Begeleiding - Coaching


Details

Adres
Eemster 1
7991PP Dwingeloo
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Drijfveren, communicatie, samenwerking

Wat wij doen:
Responsable begeleid mensen, teams, groepen en organisaties op een ontwikkelingspad naar meer zelfkennis, (zelf)bewustzijn, inzicht en verbinding. Het doel is dat u vanuit eigenheid en bezieling kunt werken en daardoor bevredigender, plezieriger en effectiever bezig bent.
Dit maakt het u makkelijker om in een veeleisende omgeving de door u gewenste resultaten te verwerkelijken.
De waarde van Responsable zit met name in het gebruik van BETEKENISMANAGEMENT en als sleutel daartoe een diepgaande kennis en ervaring met Spiral Dynamics en Management Drives.
Binnen teams en organisaties koppelen we dit graag aan de Kernopdracht, Kerndoelen en een gewenst Toekomstperspectief om daarmee de gezamenlijke energie te richten op een overstijgend doel.
Binnen team en organisatie ontstaat hierdoor bijna 'als vanzelf' MEER RICHTING, FOCUS EN (VER)BINDING.

Met onze stijl en mentaliteit van werken bieden we u nieuwe kaders.

DIENSTEN:
Advies, Facilitering, Begeleiding, Werkconferenties, Training, Coaching, Auteur, Spreker.

WERKGEBIEDEN:
Identiteit & Positionering;
Drijfveren & (Organisatie)cultuur;
Communicatie & Samenwerking.

SPECIALISATIES/METHODEN
Waardengedreven Leiderschap als ondernemers- en managementprincipe voor sturing en positionering;
Spiral Dynamics (Integral) en Management Drives voor drijfveren op individueel niveau en cultuur en gedragsverandering op team- en organisatieniveau;
Spirituele Intelligentie en SQ21-assessment voor inzicht in de (persoonlijke) leiderschapskwaliteiten en richtinggever voor gewenste ontwikkeling;
Art of Hosting voor werkvormen en gesprekken (dialoog) om de collectieve wijsheid van de groet optimaal te benutten;
Progressiegericht werken als voorwaarts en oplossingsgerichte methodiek.

MISSIE/KERNOPDRACHT
Wij helpen organisaties om de eigen identiteit, kernwaarden en werkprincipes te bepalen en deze intern en extern tot leven te wekken en levend te houden.
Wij leren organisaties en hun mensen om die kernwaarden en werkprincipes als kompas te gebruiken, ten dienste van kwaliteit, effectiviteit en een vruchtbaar werkklimaat.
Wij geloven dat organisaties door authentiek en congruent te 'zijn' medewerkers, klanten en betrokkenen kunnen raken, bewegen, bezielen en binden.

Doel is dat onze klanten met meer betekenis en succes voor alle betrokkenen hun kernideologie en doelen kunnen realiseren. Met onze werkwijze willen we bijdragen aan een zakelijke cultuur die in balans is met de belangen van mensen enSpecialisme:
Advies, Begeleiding, Beleidsontwikkeling, Coaching, Communicatie, Cultuurverandering, Innovatie, Leiderschap / leiderschapsontwikkeling, Management Drives, Management training, Marketing, MKB, MVO, Organisatieontwikkeling, Overheid, Persoonlijke ontwikkeling, Samenwerking, Spiral Dynamics, Spirituele Intelligentie Assessment, Strategisch advies, Teambuilding, Teamontwikkeling, Training, ValueMatch, Verandermanagement, Werkconferenties, Werving & Selectie, Workshops

Aangesloten bij / Certificering:
Spiral Dynamics, Management Drives, Deep Change/SQ21, , Netwerken: Center for Human Emergence, Netwerk INTE®GRAAL, SQ21-team.NL