Selecteer provincie

Bewust Bewegen fysio Tubbergen/Albergen/Vasse


Details

Adres
Bruno van Ommenstraat 31
7651BP Tubbergen
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0546-621886
(Sport)oefentherapie Cesar * Oedeemfysio
Psychosomatische fysio * Arbeidsfysio
Manuele therapie *Haptonomie
Logopedie *Beweegprogramma
Craniofaciale therapie *Echo diagnostiek

fax : 0546-622766

Wat wij doen:
Bewust Bewegen heeft vestigingen in Tubbergen, Albergen en Vasse. De praktijk is HKZ gecertificeerd en heeft tevens het TopZorg predicaat van Menzis en is PLUS praktijk voor Achmea. De praktijk voldoet daarmee aan de hoogste eisen die worden gesteld op het gebied van kwaliteit, transparantie en service. Als u kiest voor een TopZorg/PLUS fysiotherapiepraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden. Het personeel is hoog gekwalificeerd met diverse specialismen.

Bewust Bewegen biedt verantwoorde zorg aan op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. De patiënt staat centraal en niet de therapeut. De patiënt ontvangt de meest doelmatige zorg doordat de zorgaanbieders hun specialisaties op elkaar hebben afgestemd.

Fysio Tubbergen, Bewust Bewegen wil blijven innoveren en heeft als visie een "doorgaande zorglijn" waarbij alle Fysiotherapeutische specialisaties op elkaar zijn afgestemd en/of inspelen, om daarmee de patiënt optimaal door het zorgproces te leiden en dus op de meest adequate- en doelmatige wijze in te spelen op de zorgvraag.

DTF
Op alle vestigingen van Fysio Tubbergen is de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie geregeld. U heeft dus geen verwijzing van een huisarts nodig. U kunt zich direct melden voor behandeling maar ook voor een advies. Dit is niet alleen handig, maar u komt dan ook direct terecht bij de specialist van bewegen. Uw huisarts kan u natuurlijk ook nog steeds verwijzen voor fysiotherapie. Binnen Fysio Tubbergen hechten wij grote waarde aan een goede samenwerking met uw huisarts.

U kunt terecht voor individuele (gespecialiseerde) behandelingen en voor beweegprogramma's. De beweegprogramma's voor Diabetes, COPD, hart en vaatlijden en chronische lage rugklachten worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Gespecialiseerde behandelvormen zijn er voor hoofdpijnklachten, kaakproblemen, afwijkend mondgedrag, snurken en slaapapneu, maar ook voor schouderproblemen, oedeem- en psychosomatische fysiotherapie. Op de praktijken zijn tevens 3 logopedisten werkzaam en een (sport)oefentherapeute Cesar. Met betrekking tot de sportbegeleiding, de Medisch Fitness begeleiding en sportmassage heeft de praktijk een erkende sportmasseur in dienst.

Bij Bewust Bewegen zijn 2 therapeuten geschoold in Echodiagnostiek, is er één gespecialiseerd in beoordeling van het kaakgewricht en wordt echotraining van de rompspieren gegeven. Tevens is de praktijk Veldon-concept praktijkOpeningstijden:
Maandag : 08:00 - 20:15
Dinsdag : 08:00 - 21:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 20:15
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 09:00 - 12:00 op afspraak
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
Carnaval : 08:00 - 17:15 Vrijdagavond eerder gesloten vanwege verlichte optocht.
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : geslotenService:
babymassage, flexchair, folders, fysio concepts, fysiofitheidsscan, huisvrouwen gym, huurartikelen, koopartikelen, mannelijke al vrouwelijke artsen, meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, online afspraak maken, online winkel, zwangerfit

Toegankelijkheid:
Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Toegankelijk voor rolstoelen

Therapievorm:
arbeidsfysio, bekkenfysio, cesartherapie, craniofaciale therapie, Dry Needling, echodiagnostiek, fysio algemeen, kinderoefentherapie, oedeemfysio, Oro-myofunctionele therapie, Shockwave, sportfysio, Thuiszorgfysiotherapie, Veldon training

Specialismen:
Bedrijfsfysiotherapie, Bekkenbodemtherapie, beweeg programma's, Bewegingstherapie, Conditietraining, COPD, echo/ emg, Fysische therapie, Groepsfysiotherapie, Hydrotherapie, Kaakfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, KISS (manuele therapie voor kinderen), logopedie, Lymfedrainage, Manuele therapie, Massagetherapie, Medical Taping Concept, Mulligan Concept, Oedeemtherapie, Oefentherapie, Podotherapie, Psychosomatische fysiotherapie, Sportfysiotherapie

Werkomgeving:
Bedrijfspraktijk, consultatiebureau, diabeteverpleegkundige, dietiste, fys optima, huisartsen, psycholoog, scholen, Sportvereniging, verloskundige, Verpleeghuis, Ziekenhuis

Type:
Haptonomisch

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Incasso, zorgverzekering, nota collect

Aangesloten bij / Certificering:
NVFS, NVMT, , KIWA, HCA, KNGF, HKZ, Kamer van Koophandel