Hondenuitlaatservice Oostindië - Kosten & Prijzen hond uitlaten individueel of in roedel.

Soms heeft u een oppas nodig voor uw hond. Misschien eenmalig of voor een langere periode. De wandeltijden variëren en ook het aantal honden die gezamenlijk wandelen. Er wordt gekeken of de honden het samen kunnen vinden. Is dit niet het geval dan wordt er alleen met de hond gewandeld, wel of niet aan de riem. In overleg wordt de duur van de wandeling bepaald.

Huisdieren aan huis verzorgen

In veel gevallen is het ook mogelijk om uw huisdier (kippen, ganzen, schapen) thuis te voeren, zodat u rustig een dag weg kunt. Dit in overleg met het betreffende bedrijf.

Dagopvang honden Oostindië

Vaak is het mogelijk om uw hond een dag of langer bij het opvangadres te laten. Zoekt u een opvang voor uw hond gedurende een vakantieperiode dan is het meestal noodzakelijk om lang van te voren de data in te plannen.

Tarieven

De kosten voor een wandeling met uw hond variëren van € 3,50 tot € 9.00 Dit hangt af van het aantal honden, kilometervergoeding en de duur van de wandeling. Een hondenuitlaatservice geeft u graag uitgebreide informatie. Informeer en bezoek de verschillende bedrijven.


Geen bedrijven gevonden in "Oostindië". Kijk hieronder voor plaatsen in de buurt van "Oostindië".

Bent of kent u een Hondenuitlaatervice in Oostindië? Meld een bedrijf gratis aan