Marieke Scheffers HR Coaching


Details

Adres
Heerestraat 32
9991BG Middelstum
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Marieke Scheffers helpt je via coaching en trainingen keuzes te maken in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan bij HR Coaching hand in hand in het kader van:

- loopbaanontwikkeling
- functiegebonden ontwikkeling
- teamontwikkeling

HR Coaching geeft advies en coaching aan u als professional, bestuurder en (top) manager, werkzaam in profit en non-profitorganisaties. Daarnaast bent u ook welkom als u op eigen initiatief aan de slag wilt. Als ervaren coach en adviseur faciliteert Marieke Scheffers u als klant op een zorgvuldige, positieve en persoonlijke wijze. U kunt vanuit verschillende invalshoeken naar uw vraag en uzelf (leren) kijken. Zij verstaat de kunst om nieuwe perspectieven te creëren en deze aan te laten sluiten op uw ambities. Op een pragmatische wijze regisseert zij de afstemming van mens en/of team op organisatie/omgeving om gewenste doelen te kunnen realiseren. Zij is ervan overtuigt dat investering in uzelf bijdraagt aan uw schakelvermogen van de ene fase naar de andere in uw leven en loopbaan. Zij ervaart dat dit het risico op stagnatie in de loopbaan, stress en burnout aanzienlijk kan verkleinen.
Als belangrijke voorwaarde ziet Marieke Scheffers de gelijkwaardige en open samenwerking tussen betrokkenen bij het leerproces. Veiligheid en onderling vertrouwen is hierbij essentieel. In dit kader besteedt zij gericht aandacht aan het proces voorafgaand aan een coaching en is er ten alle tijde ruimte voor tussentijdse afstemming.
Ook studenten en scholieren helpt zij hun talenten te herkennen en ontwikkelen.(Students2train) Het komen tot keuzes in studie en (school)loopbaan behoort tot één van haar specialiteiten. Het zicht krijgen op eigen denk-leer-en handelwijze, in welke fase van leven en loopbaan dan ook, draagt substantieel bij aan ieders oplossend en creatief vermogen. Het is Marieke's ambitie om mensen tot hun recht te laten komen zodat zij een waardevolle bijdrage kunnen (blijven) leveren in werk en leven én hieraan zelf voldoening beleven.
Af en toe een time-out, even afstand nemen van de dagelijkse praktijk, hierop reflecteren, is bij Marieke Scheffers ook mogelijk in de vorm van een coach atelier; een creatieve, op maat gesneden werkvorm voor team en individu om uit ingesleten patronen te komen. U kunt uzelf en anderen (nog) beter te leren kennen en u genereert door dit proces nieuwe, andere energie.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
Carnaval : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Bevrijdingsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : gesloten
Overige Feestdagen : geslotenDiensten:
Advies, Begeleiding, Coaching, Interventie, Loopbaancoaching / loopbaanbegeleiding, Teambuilding, Teamcoaching, Training

Specialisme:
Assessment, Burnout, Ontslag, Persoonlijke ontwikkeling, Stress

Doelgroep:
Bedrijven, Kinderen, Volwassenen

Soort coach:
Loopbaancoach

Aangesloten bij / Certificering:
Nederlands Insituut voor Psychologen, Geregistreerd NIP A&O Psycholoog