Selecteer provincie

Hoge Woerd De


Details

Adres
Boomkampsweg 4
7245WC Laren gld
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.vennekotte.nl

Wat wij doen:
De Hoge Woerd wil mensen laten ervaren dat hun relatie met hun directe leef- en werkomgeving nog altijd te beïnvloeden is.

Omgevingsbewustzijn vergroten is een kernpunt in onze wijze van werken. We verbinden de binnenwereld met de buitenwereld om verbondenheid, verantwoordelijkheid en bewustwording te laten groeien.

Wij nemen mensen mee naar buiten, zodat ze naar binnen gaan kijken. Soms letterlijk, vaak figuurlijk.

De Hoge Woerd heeft in haar 11 jarig bestaan de methodische werkwijze van buiten leren ontwikkeld.

Van buiten leren staat voor het organiseren van natuurlijke creatieve processen waarbij de wisselwerking tussen binnen en buiten centraal staat.

Creatieve processen genereren proactief en bewust handelen. Mensen worden uitgenodigd om ideeën te realiseren en daar verantwoordelijk voor te zijn.

Actieve participatie, werkelijk gaan doen, creëert daadwerkelijke verbindingen tussen hoofd, hart en handen, tussen denken, voelen en handelen. Reflectie, stilstaan bij ervaringen, verdiept het leren over jezelf, anderen en de organisatie.

Van buiten leren heeft een eigen aanpak in het vertalen van de klantvraag naar een passend natuurlijk aanbod. We verbinden de analyse van de klantvraag aan de mogelijkheden van een buitenomgeving.

Ambachtelijke vakmensen en kunstenaars spelen hun eigen rol in het proces. Zij fungeren als leermeesters in passie en inspiratie.

Ria Markvoort (1957), eigenaar van De Hoge Woerd, heeft een achtergrond als tuinman, therapeut, hogeschooldocent, trainer, coach en sociaal wetenschapper.
Als tuinman kan ik omgaan met tijd en veranderingen.
Als creatief tuintherapeut weet ik wat buiten met mensen doet.
Als docent, coach en trainer ken ik de betekenis van een veilige leeromgeving.
Als sociaal wetenschapper volg ik strategische bewegingen in een organisatie.

Erve Vennekotte is de verwezenlijking van de droom van Ria Markvoort. Het is een centrum voor duurzaam leren & ontwikkelen.Een boerderij als een natuurlijke omgeving, waar mensen en organisaties kunnen werken aan hun ontwikkeling.Service:
www.vennekotte.nl

Diensten:
Arrangementen, Beamer met scherm aan het plafond, Buiten leren, Catering, Coaching, Een groot erf, Geluidsinstallatie, Heisessies, Houtkachel, inclusief hout, Inspirerende bibliotheek, Keukentje met afwasmachine en koelkast, Kleinschalige trainingslocatie in een landelijke omgeving, Open netwerk verbinding, zowel WIFI als bekabeld, Picknicktafels op het erf, Trainingslocatie, Tuinen met zitplekken, Verbouwde deel met eigen keuken, Vergaderlocatie, Weilanden , Workshops

Soort trainingen:
Leiderschap, Onderwijs